John and Jane website loading

John&Jane
Industriestraat 16
8755 Ruiselede
+32 (0) 51 43 29 29
hello@johnandjane.be

info@johnandjane.be - powered by duotix - photography jürgen de witte - Inloggen

John&Jane
Industriestraat 16
8755 Ruiselede
+32 (0) 51 43 29 29
hello@johnandjane.be

Licht

Het juiste licht maakt het verschil. Of het nu gaat over een beursstand, huwelijksfeest, theatervoorstelling of concert, John&Jane weet maar al te goed hoe essentieel verlichting is. Door jarenlange ervaring in lichttechniek creëren wij de juiste sfeer op de juiste plaats.

Wij bieden oplossingen voor elk soort evenement en waarborgen de kwaliteit van elke verlichting. Onze lichttechnici zorgen voor een design zodat u zich een beeld kan vormen van de opbouw en de effecten die het zal hebben op uw event.

Klank

Naast verlichting is geluid één van de meest essentiële onderdelen bij de organisatie van een evenement. Wij bieden voor elke behoefte de juiste technologische geluidsoplossingen en beheren alles tot in de puntjes op elk niveau. Onze geluidsmensen zijn ervaren technici uitgerust met de beste apparatuur en zorgen ervoor dat aan elke behoefte wordt voldaan. Het team van John&Jane zorgt voor kleine en grote decibels!

Video

Een boodschap, een beeld of een animatie tijdens een voorstelling of een optreden maakt het zonder twijfel pittiger en interessanter. Het projecteren van sterke beelden, video, film, enz. alles is mogelijk. John&Jane zorgt voor de expertise, het nodige audiovisueel (AV) materiaal en de juiste beeldtechniek zodat uw publiek kan genieten van indrukwekkende beelden en piekfijn geluid.

Decor

John&Jane heeft reeds jaren ervaring in het plaatsen van podia voor concerten, theaters, optredens, enz. Voor de constructie van een podium, de bekleding en de afwerking tot een professioneel geheel, daarvoor kan u beroep doen op ons creatief team dat weet van aanpakken. Het is als bedrijf van groot belang om een positieve en blijvende indruk te maken. Hiervoor zorgen wij. Wij lichten alles uit tot in de puntjes en bezorgen u een geslaagd event.